gedave

Se apropie sărbătorile… Alege un cadou inedit!

Perioada sărbătorilor reprezintă prilej de celebrare, relaxare și dăruire. Sărbătorile se apropie cu pași repezi, ceea ce înseamnă că vine luna cadourilor. A oferi atentii celor dragi ne face plăcere, dar în același timp întregul proces de alegere al cadourilor poate să fie destul de stresant și anevoios, din cauza intereselor diverse ale oamenilor și a dorinței de a oferi ceva diferit de cadourile tradiționale. 

Câteodată, experiențele sunt cadouri mai apreciate decât cele materiale. Deși cadourile materiale sunt bine intenționate, marea majoritatea a oamenilor au mai multe lucruri decât au nevoie. Tocmai de aceea, dăruirea unei experiențe depășește dăruirea unui simplu obiect și va avea un impact emoțional mai mare, creând amintiri pentru o viață. 

Scopul nostru principal este să îi facem pe cei dragi fericiți și să le oferim ceea ce și-ar dori, de aceea credem că următoarele idei de cadouri te vor inspira să faci alegerile deloc superficiale în ceea ce privește cadourile de Crăciun.  

Pentru iubitorii de adrenalină 

În timp ce unii oameni sunt mulțumiți cu un stil de viață liniștit sau sedentar, cu siguranță avem persoane în viața noastră cărora le place să își împingă constant limitele. Cu gândul la acești aventurieri, care sunt constant în căutarea senzațiilor țări, oferă o experiență pe care să nu o uite toată viața. 

Cele mai citite articole

O idee perfectă de cadou pentru iubitorii de adrenalină este experiență unui salt cu parașuta. Experiență parasutismului este de cele mai multe ori cu adevărat transformatoare, necesitând mult curaj și dorința de a ieși din zona de confort.

Experiență este foarte sigură și se desfășoară în niște pași foarte bine puși la punct, pentru că persoană care beneficiază de ea să fie pregătită corespunzător. Această va primi echipamentul necesar, instructaj și prezența personalului specializat și zborul cu avionul până la săritura propriu-zisă. Deși salturile cu parașuta nu se pot realiza pe timpul iernii, poți să achiziționezi un voucher de Crăciun de care o persoană dragă să se bucure odată cu venirea primăverii. 

Experiențe cu avionul 

Fie că pe unele persoane din viață ta le fascinează zburatul cu avionul și iubesc înălțimile sau, din contra, zborul cu avionul le provoacă anxietate, există câteva metode prin care să le dăruiești o experiență inedită. 

Pentru iubitorii de adrenalină pe care i-am mai menționat, oferă o experiență unică: ocazia de a fi pilot pentru o zi. Cu ajutorul Academiei de aviație jetav, o persoană dragă iubitoare de zbor, poate să beneficieze de o zi alături de lectori și piloți profesioniști unde să învețe tainele inițierii în domeniul aviației și de un zbor de inițiere de 30 de minute. 

Sau o persoană dragă are anxietate de zbor de care nu poate să scape orice ar face? Atunci sărbătorile vor fi prilejul perfect de a-i oferi șansă să scape de frica de zbor. Dăruiește un voucher pentru o experiență la manșă unui simulator de zbor, unde beneficiarul poate să experimenteze o decolare și o aterizare standard dintr-un cockpit al unui avion comercial. În timpul experienței, acesta va vedea ce vede un pilot într-o cursa reală, procedurile efectuate în timpul zborului sau în timpul problemelor care pot să apară în timpul zborului. Toate acestea vor fi benefice oricui încearcă să își înfrunte frica de a zbura cu avionul!  

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Pașii către o dantura perfecta – TOT ce trebuie sa stii

Articolul Urmator

Ce trebuie să știi despre vitamina D

Cele mai populare