gedave

Top 5 bluze elegante ușor de asortat

Unele dintre cele mai iubite și purtate obiecte vestimentare sunt bluzele. Este sezonul în care bluzele de tot felul – cu mânecă lungă, scurtă, trei sferturi, cu imprimeu sau volănașe – își fac apariția în garderoba oricărei femei. Motivul este simplu: sunt versatile, putând fi purtate cu ocazii diferite și se asortează ușor, atât cu pantaloni, cât și cu fustă. Noi spunem că este o piesă vestimentară relativ simplă, dar care poate schimba întreaga direcție a unei ținute. 

Te poți orienta în special către bluzele cu tentă elegantă deoarece acestea se încadrează cu ușurință atât într-un outfit destinat mersului la birou sau la o petrecere, cât și ieșirilor la o terasă. Practic, nu există limite în ceea ce privește purtarea bluzelor de damă.

Ușurința cu care pot fi asortate ține în primul rând de modelul și imprimeul ales. Îți prezentăm în continuare 5 modele de bluze elegante ușor de asortat pe care le-am descoperit în magazinul online trendland.ro. 

  • O bluză albă nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Este atât de simplu să o integrezi în orice ținută. Modelul de mai jos, cu pliuri și broderie aplicată reprezintă din plin feminitatea și delicatețea și este ușor de asortat atât cu pantaloni, jeanși sau o fustă conică de efect. În plus, oferă numeroase oportunități de accesorizare. 

Cele mai citite articole

  • Modalitatea cea mai simplă prin care poți crea o ținută feminină și delicată este să alegi o bluză cu volane. Astfel, cea de-a doua recomandare constă în bluza elegantă olive, cu volănașe în jurul gâtului. Un plus de farmec este oferit de imprimeul tip șarpe din zona mânecilor și a volănașelor. O poți purta atât cu pantaloni negri, albi sau chiar o nuanță asemănătoare pentru un efect de excepție. 

  • O bluză corai cu decolteu rotund accesorizat cu eșarfă în formă de fundă este fără îndoială piesa vestimentară ce conferă bună dispoziție de fiecare dată când o porți. Croiala lejeră și materialul plăcut o fac indispensabilă pentru momentele în care vrei să pui accentul pe comoditate. 

  • Nu există limite de accesorizare și combinații stilistice cu bluza elegantă cu print floral și spatele alb. Imprimeul floral de pe partea din față este delicat și fin, permițând adăugarea cu ușurință a accesoriilor. Croiala simplă o face de asemenea ușor de purtat cu orice altă piesă vestimentară în partea de jos. 
  • Bluzele cu imprimeu auriu oferă întotdeauna un aer elegant și sofisticat. Accesorizată corespunzător, vei crea o ținută rafinată. Modelul de mai jos poate fi asortat atât cu pantaloni eleganți, cât și cu jeanși în culori închise. Este o bluză cu imprimeu deosebit, care atrage atenția într-un mod pozitiv. Este acea piesă vestimentară pe care vrei să o ai pentru evenimente elegante, dar și pentru ieșirile casual. 

Oricare ar fi preferințele tale, pe trendland.ro fii sigură că găsești cele mai frumoase bluze de damă elegante și comode. Nu-ți face probleme nici în privința mărimilor, deoarece indiferent de silueta ta și de măsura în care te simți cel mai confortabil, vei găsi modele care să te avantajeze și să îți pună în evidență silueta. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Anvelopele all season: 7 motive să le alegi

Articolul Urmator

Casino online: ruleta, slot-uri, poker și multe alte jocuri la dispoziția ta mereu

Cele mai populare