gedave

Totul despre pariurile live

Probabil pariurile live au înregistrat cea mai evoluție din domeniul pariurilor în ultimi ani. 

Cu toate că o mare parte a site-urilor de pariuri oferă opțiunea de pariu online, acest lucru ajutând foarte mult pariori, persoanele care au succes in pariuri sunt din ce în ce mai puține.

Cu toate că pariurile online au revoluționat această industrie, au creat și o discrepanță mare între pariori amatori și profesioniști. Majoritatea amatorilor pariază online sub influența emoțiilor și nu strategic, acest lucru ducând la pierderi mari de bani. 

Probabil cea mai mare greșeală în pariuri, dar mai ales în pariurile live este în momentul în care se pariază pentru a recupera banii pierduți de pe un pariu. Acest lucru este foarte nociv și nu duce decât la îmbogățirea caselor de pariuri.

Ce sunt pariurile live?

Spre deosebire de pariurile tradiționale, în care se pariază doar la începutul unui eveniment sau competiție, pariurile live vă oferă ocazia de a paria oricând în timpul evenimentului. Aceasta schimbare a deschis o grămadă de oportunități pentru pariori, precum și un potențial de câștig enorm. 

În acest articol îmi propun să fac o comparație între pariurile tradiționale și pariurile live, prezentând avantajele și dezavantajele fiecărei metodă de pariere. 

Photo source – pixabay.com

Pariurile tradiționale vs pariurile live

Diferențele între pariurile tradiționale nu sunt foarte mari, opțiunile de pariere sunt relativ aceleași, ceea ce se schimbă sunt cotele, în funcție de desfășurarea evenimentele în cadrul evenimentul pariat. 

În funcție de sport opțiunile de pariurile live pot varia și pot fi chiar mai multe decât pariurile pre-meci. Spre exemplu în cadrul unui meci de fotbal live, puteți paria pe cine marchează următorul gol sau intervalul în care se marchează sau nu. 

Un alt element cheie care diferențiază pariurile tradiționale de cele live este fluctuația mare a cotelor. Înainte de un meci de tenis spre exemplu cotele nu se schimbă foarte mult, în schimb când meciul este în desfășurare cotele se schimbă de la un punct la altul. 

Probabil cea mai însemnată diferență între pariurile tradiționale și cele live este perioada de timp în care trebuie luată o decizie. Pentru un pariu pre-meci ai timp să te documentezi, să analizezi toate statisticile și să iei o decizie foarte bine calculată. În schimb la un pariu live nu ai prea mult timp să iei decizia, cum am spus și mai sus cotele se schimbă de la un moment la altul și deciziile trebuie luate foarte rapid. 

Cele mai citite articole

Cu toate că sunt diferențe între cele două metode de pariere, elementele principale pentru a câștiga sunt aceleași. Este important să vă folosiți cunoștințele pentru a evalua un eveniment, astfel încât să preziceți ce se va întâmpla în cadrul evenimentului. Dacă v-ați dezvoltat aceste abilități și dacă înțelegeți foarte bine fenomenul atunci cel mai probabil veți avea succes și când pariați înainte de meci și când pariați live, în timpul meciului. 

Toate site-uri de pariuri încearcă să să își îmbogățească pe zi ce trece oferta de pariuri online. Din ce în ce mai multe sporturi au intrat în vizorul pariorilor care încearcă să-și sporească veniturile prin pariuri live. 

Mai jos vă voi prezenta o listă cu cele mai populare sporturi pentru pariurile live, în același timp sunt și sporturile cele mai profitabile pentru a paria live.

  1. Baschet
  2. Fotbal
  3. Baseball
  4. Hochei pe gheață
  5. Golf
  6. Tenis

Photo source – pixabay.com

Cele mai importante avantaje ale pariurilor live

Poate cel mai interesant lucru, când vine vorba de pariuri live este faptul că este foarte distractiv să pariezi live. Atunci poți să-ți testezi foarte bine abilitățile de anticipație și de prezicere a unui eveniment viitor dintr-o partidă. 

Principalul avantaj al pariurilor live este dat de faptul că ai opțiunea de cash out, care îți permite să-ți mai recuperezi o parte din bani în cazul în care pariul tău are șanse mari să nu fie câștigător. 

Al doilea avantaj constă în faptul că ai oportunitatea de a avea o gamă mai mare de pariuri, astfel încât dacă ești pasionat de un sport și îl urmărești frecvent ai posibilitatea de a câștiga și bani anticipând evenimentele care se vor desfășura în meci. 

Al treilea avantaj este dat de faptul că vă puteți garanta pariul. Asta înseamnă spre exemplu că dacă ați pariat pe o un jucător de tenis că o să câștige o partidă și acel jucător a câștigat un set și vreți să fiți sigur că veți câștiga pariul, atunci faceți un pariul live pe adversar astfel încât în orice situație să fiți pe profit. Acest lucru nu este tocmai ușor mai ales pentru începători, trebuie făcute câteva calcule rapide, dar odată ce căpătați puțină experiență lucrurile vor veni de la sine. 

Odată ce vă decideți să pariați și live va trebui să vă documentați foarte bine pentru a alege casa de pariuri potrivită pentru cerințele dumneavoastră.  Opțiunile de pariuri online variază de la o casa de pariuri la alta. Pentru o documentare cât mai ușoare și mai profesionistă 

Mightytips Romania vă prezintă toate avantajele și dezavantajele fiecărei case de pariuri din România în parte. Autorului site-ului Constantin Mazilescu este unul dintre cei mai apreciați experți din domeniu, un om de la care aveți ce învăța. 

În concluzie este foarte bine să luați în considerare să pariați și live pentru a vă maximiza câștigurile. Să nu uitați să luați deciziile foarte bine informați și cu o documentare prealabilă.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Top 10 idei de cadouri cu care nu vei da gres, indiferent de ocazie

Articolul Urmator

Stilul de viață în lumea cazinourilor

Cele mai populare