gedave

7 lucruri pe care le poate face un frigider cu WiFi, dar nu și un frigider clasic

Frigiderele Wi-Fi se diferențiază semnificativ de modelele clasice, prin posibilitatea de a se conecta la internet. Această caracteristică suplimentară aduce o serie de avantaje ce pot transforma modul în care utilizezi alimentele păstrate la rece și îți organizezi activitățile din bucătărie.Pentru a înțelege mult mai bine utilitatea unui frigider cu opțiune de conectare la rețeaua wireless a casei tale, analizăm împreună 7 dintre cele mai importante beneficii ale sale, prin comparație cu un model clasic. Vezi care sunt acestea și alege apoi cel mai potrivit frigider cu Wi-Fi pentru nevoile tale de zi cu zi! 

1. Monitorizare și control de la distanță

Comandă online un frigider Samsung cu WiFi, pentru a putea realiza de la distanță o mulțime de lucruri importante pentru calitatea alimentelor conservate. Controlul de pe telefon al acestui aparat frigorific îți permite să:

  • verifici temperatura frigiderului;
  • ajustezi setările sale de bază;
  • primești notificări pe smartphone sau tabletă, oriunde te-ai afla;
  • monitorizezi în timp real stocul de alimente din frigider. 

2. Gestionarea eficientă a alimentelor

Alege un frigider modern cu Wi-Fi ce îți permite să construiești mai ușor liste de cumpărături, bazate pe stocul evaluat în timp real. Astfel, poți economisi timp prețios pentru tine, pe care l-ai putea utiliza într-un mod mult mai productiv. În plus, această abordare îți permite să previi achizițiile inutile.

De asemenea, ai libertatea de a planifica fiecare masă cu mai multă ușurință, având o imagine clară a ingredientelor disponibile. Mai mult decât atât, este mult mai simplu să urmărești termenul de valabilitate al unui anumit aliment, prin alertele pe care frigiderul tău smart le trimite pe telefon, pentru a evita risipa.

3. Optimizarea performanței frigiderului

Un astfel de frigider poate ajusta automat temperatura și umiditatea în funcție de nevoi specifice, asigurând prospețimea optimă a alimentelor. În plus, această caracteristică importantă asigură economii de curent electric semnificative, de impact asupra bugetului alocat lunar pentru întreținerea locuinței. 

Avantajele utilizării unui model de frigider cu funcție WiFi nu se opresc aici, pentru că poți la fel de bine primi alerte în caz de avarie tehnică. Datorită acestui proces intuitiv, poți remedia rapid problemele apărute. În plus, actualizările software pot aduce îmbunătățiri funcționale și noi caracteristici.

4. Confort sporit pentru întreaga familie

În funcție de modelul ales, poți avea acces la un distribuitor de apă rece sau de gheață, controlat prin intermediul aplicației mobile, eliminând astfel necesitatea de a deschide ușa frigiderului frecvent. De asemenea, primești recomandări de rețete personalizate, pe baza stocului existent din frigiderul tău inteligent.

Cele mai citite articole

Iată cum versatilitatea unui astfel de aparat electrocasnic de ultimă generație te poate inspira să descoperi noi preparate delicioase, pregătite cu drag pentru cei dragi. Funcții inteligente precum cea de economisire a energiei electrice pot ajusta automat setările frigiderului, pentru alte optimizări binevenite în casa ta!

5. Integrare cu alte dispozitive inteligente

Conectezi frigiderul WiFi la alte aparate inteligente din casă, integrate în același ecosistem inteligent, pentru o utilizare automatizată a locuinței. Mai mult decât atât, acest tip de conectivitate îți permite să controlezi frigiderul prin comenzi vocale, folosind asistenți virtuali dezvoltați cu ajutorul inteligenței artificiale.

Nu doar pe telefon sau tabletă poți primi informații utile despre dinamica noului tău frigider smart, ci și pe alte dispozitive inteligente, cum ar fi smart TV-urile sau smartwatch-urile celor din familie. Include acest echipament în ecosistemul 360° de echipamente smart și simplifică fiecare zi din viața familiei. 

6. Divertisment și informații utile pentru tine

Alege un model de frigider cu display, ce poate afișa atunci când gătești rețete, videoclipuri culinare sau alte conținuturi multimedia. Pe ecranul acestuia, mai poți vizualiza știri, prognoza meteo sau alte informații utile, rămânând astfel la curent cu lucrurile importante din viața ta.

Asculți muzică sau podcasturi în timp ce gătești sau mănânci, fără a mai fi nevoie să deschizi televizorul sau laptopul. Astfel, experiențele culinare capătă și mai mult farmec, iar valoarea medie a consumului de curent electric poate fi redusă, odată cu achiziționarea unui astfel de frigider. 

7. Asistență adaptată nevoilor și preferințelor tale 

Poți beneficia de asistență tehnică și sfaturi personalizate de la producătorul frigiderului prin intermediul aplicației mobile. De asemenea, poți primiți oferte și promoții exclusive adaptate nevoilor tale, direct pe telefonul tău mobil conectat la același ecosistem smart. 

Iată cât de multe beneficii sunt asociate achiziționării unui frigider cu WiFi, așadar, alege un astfel de produs pentru mai multă simplitate în utilizarea sa. Așa cum ai văzut, avantajele sunt variate și vizează o mulțime de aspecte ale vieții tale. Descoperă acum cele mai noi frigidere Samsung și realizează o alegere corectă!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Ochelarii de soare în stil pătrat. Top exemple de ținute cu care se completează bine

Articolul Urmator

Învățarea tradițională vs Inteligența Artificială: importanța interacțiunii sociale

Cele mai populare