Ce trebuie să știi despre construcțiile industriale?

Construcțiile industriale sunt proiectate pentru a crea condițiile necesare procesului de producție. Prin urmare, natura procesului tehnologic este un factor care determină soluția de planificare volumetrică și schema structurală a unei construcții industriale. 

O clădire industrială ar trebui să asigure amenajarea și funcționarea normală a echipamentelor, cele mai bune condiții de temperatură și umiditate, iluminarea suficientă a locului de muncă, cea mai mare comoditate pentru lucrători, să îndeplinească cerințele de incendiu, sanitare și arhitecturale. În funcție de scopul lor, gama de construcții industriale poate fi împărțită în producție, auxiliar și depozit.

Cerințe sporite de siguranță

Unitățile de producție sunt supuse unor cerințe sporite de siguranță și fiabilitate datorită particularităților funcționării lor. În măsura maximă, criteriile de rezistență și durabilitate sunt îndeplinite de structurile construcțiilor industriale cu un etaj, ridicate folosind tehnologii moderne. 

O gamă completă de servicii în acest domeniu este oferită de firma Staif Construct, care are nivelul tehnic necesar și mulți ani de experiență în diverse construcții industriale.

Construcțiile industriale sunt construite în principal folosind tehnologia cadrelor – folosind structuri metalice. O astfel de construcție se distinge prin viteza de implementare și fezabilitatea economică – cost mai mic comparativ cu clădirile similare din materiale tradiționale (cărămidă, beton armat). 

Principalele elemente ale cadrului metalic pentru o construcție industrială sunt: baza – cadru transversal format din coloane; elemente longitudinale – chingi și grinzi de fundație; elemente portante – structuri de pardoseală, acoperiș.

Criterii cheie

Funcția cadrului într-o clădire industrială este de a accepta și transfera greutatea la fundație și apoi la sol. Din acest motiv, criteriile cheie pentru calitatea unei construcții metalice sunt rezistența la diferiți factori. La fabricarea unui cadru din oțel, specialiștii firmei Staif Construct iau în considerare toți factorii de risc posibili și oferă garanții solide de securitate a structurii metalice.

Cu echipamente tehnice moderne, personal instruit și mulți ani de experiență în domeniul construcțiilor industriale, se oferă servicii pentru proiectarea, fabricarea și instalarea structurilor metalice. 

În același timp, fiecare structură îndeplinește cerințele unei producții specifice, care se distinge prin claritatea aspectului intern, funcționalitatea comunicațiilor intrashop și indicatorii de siguranță ridicată.

Construcții industriale din structuri ușoare

Construcțiile metalice sunt realizate folosind structuri ușoare cu pereți subțiri din oțel. Clădirile industriale sunt proiectate și fabricate în conformitate cu toate codurile de construcție necesare și reglementările aplicabile. Structurile cadrului sălilor de producție sunt protejate de influențele exterioare ale mediului prin intermediul unui strat special.

Elementele construcțiilor industriale create de firma Staif Construct sunt ușor de  transportat la locul de amplasare și asamblate rapid. Drept urmare, pot fi evitate costurile nejustificate și se poate obține o construcție fiabilă și eficientă chiar și cu resurse financiare limitate. 

În ciuda accesibilității și eficienței construcției, proiectele firmei de construcții Staif Construct pentru nevoi industriale sunt sigure în exploatare și profitabile pentru producție.

Gedave

Articol mai vechi

Episodul 30 din Povestea Noastra (Bizim Hikaye)

Urmatorul articol

Suc de Aronia pentru sănătatea întregului organism

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *