gedave

Cum alegi aranjamentele florale pentru restaurant în ziua nunții? Maison d`Or vine în ajutorul tău cu cele mai bune recomandări

Cum alegi aranjamentele florale pentru restaurant în ziua nunții? Maison d`Or vine în ajutorul tău cu cele mai bune recomandări

Aranjamentele florale sunt lucruri esențiale care țin de organizarea nunții. Pe lângă rolul estetic, acestea sunt și funcționale, reușind să bucure atât mirii, cât și invitații cu simpla lor prezență.

După cum știi deja, aranjamentele florale se aleg în funcție de preferințele proprii și de tematica nunții. Astăzi vom vorbii despre aranjamentele florale din zona de recepție. Cum le alegi și la ce trebuie să fii atent, vei afla citind acest articol.

Rolul aranjamentelor florale din restaurant

Aranjamentele florale pentru mese au o mare importanță în decorul întreții săli. Dacă restaurantul nu este dotat din punct de vedere architectural, aranjamentele florale de pe mese au rolul de a crea o atmosferă inedită și un décor cu totul special. De asemenea, o sală de evenimente încărcată mult din punct de vedere cromatic și al decorațiunilor, poate deveni obositoare, riscând astfel ca invitații tăi să stea mai mult pe afară. Pentru a evita asemenea întâmplări trebuie să alegi aranjamentele florale cu maximă atenție și precizie.

Aranjamentele florale alese în funcție de zonă

Cele mai citite articole

Pe lângă flori, la fel de importante sunt și vasele sau obiectele în care se află. Un coș împletit, un bol argintiu sau cilindri transparenți, fiecare dintre acestea creează un anumit tip de atmosferă, în funcție de tematica aleasă.

Pentru a nu încărca atmosfera și pentru a face alegeri potrivite, iată cum sunt împărțite zonele și care sunt cele mai potrivite flori pentru ele:

  • Aranjamentele florale din zona de lounge – acestea vor da tonul petrecerii pentru că sunt amplasate în zona în care mirii își primesc invitații și unde în timpul petrecerii se vor aduna invitații pentru a discuta. Decorul acesteia trebuie să fie ales astfel încât sp fie cât mai confortabil și pozitiv. Aranjamentele florale pot varia de la cele mici până la cele extravagante și opulente. Totul depinde de preferințele tale și de cum ai reușit să faci tranziția de la o zona la alta.
  • Aranjamentele florale pentru mese – reprezintă atracția principală a decorului. Aici contează foarte mult alegerea dimensiunilor aranjamentelor florale, dar și parfumul florilor. Invitații vor petrece la mese o bună parte din timp, așadar acestea nu trebuie să fie prea mari pentru a le bloca vederea, da nici prea parfumate pentru că i-ar putea deranja. Aranjamentele ideale trebuie să aibă dimensiuni optime astfel încât să nu îngreuneze procesul de comunicare sau de vedere al oamenilor.

Așadar, aranjamentele florale sunt extrem de importante, iar aceste două zone sunt cele care vor fi memorate de invitați. Dacă nunta ta va avea loc într-un timp apropiat, iar tu nu mai ai timp pentru a căuta aranjamentele florale, apelează la livrare flori Bucuresti si Ilfov in doar 2 ore, la Maison D`or. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Terapia online: ce este, care sunt avantajele şi diferenţele cu terapia tradiţională şi când să o alegeţi

Articolul Urmator

Infografic – Importanța lămpilor UV în asigurarea sănătății

Cele mai populare