gedave

Ce modele de marturii de nunta se poarta in anul 2022?

In organizarea unei nunti, mirii tin cont si de trendurile specifice unui astfel de eveniment, mai ales ca exista schimbari de la un sezon la altul, in mod similar tendintelor din moda. Aceste tendinte pot influenta orice aspect care tine de organizarea nuntii, de la rochia de mireasa si culorile folosite, pana la tematicile alese pentru petrecere si marturii. 

Cu toate ca unii considera ca marturiile nu mai sunt de actualitate, in continuare foarte multi miri si invitati apreciaza o astfel de atentie. 

3 modele de marturii care pot fi oferite la nunti in 2022

Mirii care urmeaza sa se casatoreasca in acest an si doresc sa ofere invitatilor lor mici suveniruri care sa le ramana ca amintire, au posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte variata de marturii nunta. Indiferent daca isi planifica o nunta traditionala sau una inedita, nonconformista, varietatea de modele de marturii disponibila pe piata le permite sa gaseasca unul care sa se potriveasca atat cu tematica nuntii, cat si cu povestea lor de iubire. 

Unele dintre modelele de marturii de nunta dintre care pot alege pentru o nunta organizata in anul 2022 sunt: 

Semn de carte 

Cele mai citite articole

Un model de marturie pentru nunta care poate fi personalizat, dar care este si util invitatilor, dupa ce petrecerea s-a terminat, este semnul de carte. In plus, acesta poate fi realizat din materiale diverse, de la lemn pana la fetru. 

Lumanari 

De asemenea, oferirea unor marturii sub forma de mici lumanari parfumate, cu sau fara suport, reprezinta una dintre cele mai apreciate modele alese de mirii in ultima perioada. Adesea, acestora li se ataseaza si o eticheta cu un mesaj personalizat. 

Marturii miere

O marturie dulce este intotodeauna o idee buna, care este apreciata de toata lumea. De aceea, oferirea unor mici borcanase cu miere, a caror eticheta personalizata poate contine numele mirilor si data nuntii, poate fi o alegere inspirata. Modelele de marturii din miere sunt preferatele multor miri. 

Acestea reprezinta insa numai o mica parte dintre modelele de marturii pe care le pot alege miri, in acest caz numai imaginatia fiind limita, sau bugetul.  

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Mai este necesar un abonament TV cand internetul este omniprezent?

Articolul Urmator

5 filme cu călătorie în timp pe care toată lumea ar trebui să le vadă într-o viață

Cele mai populare