gedave

Totul despre sloturile cu jackpot

Totul despre sloturile cu jackpot

Primul slot machine cu plată automată a fost dezvoltat în New York în anul 1891. Cazinourile online au cucerit Internetul oferind jocuri precum ruletă și blackjack la început, dar nu a trecut mult timp până când au fost adăugate sloturile. Astfel, sloturile au devenit în curând cele mai populare jocuri dintr-un cazino. Multiplele oportunități de câștig, fie că vorbim de premii în numerar sau de celebrele free spins (rotiri gratuite), jocurile de slot atrag atenția tuturor utilizatorilor datorită experienței de joc oferite.

Primul joc de slot online a fost Cash Splash, joc care nu a permis plăți foarte mari, dar a avut un succes imens și a reprezentat un deschizător de drumuri pentru următoarele versiuni de jocuri. Una dintre cele mai atractive caracteristici ale sloturilor este faptul că îți poți seta singur pariurile, astfel încât ai control total în privința sumelor pe care vrei să le investești în jocurile de noroc.

Ușurința în utilizare

Simplitatea jocului este principalul atuu care face jocul de slot unul dintre favoritele jucătorilor. Sloturile sunt cu siguranță un joc de noroc, ceea ce le face opțiunea perfectă pentru persoanele care sunt în căutarea adrenalinei. Majoritatea sloturilor sunt însoțite de tabele de plată și de instrucțiuni de utilizare, astfel încât jucătorii au la dispoziție toate informațiile cu privire la combinațiile câștigătoare și potențialele premii. În comparație cu alte jocuri de cazino, sloturile sunt cu siguranță calea de urmat dacă vrei să te bucuri de o experiență reală de cazino.

Versiuni demo

Sloturile sunt una dintre cele mai ieftine opțiuni de joc. În plus, majoritatea cazinourilor oferă versiuni gratuite sub forma jocurilor demo, astfel încât orice jucător are posibilitatea de a-și testa abilitățile fără a face o investiție financiară. Odată familiarizat cu modul de joc, acesta este mai încrezători să joace pe bani reali, ceea ce duce la victorii mai mari.

Acest beneficiu permite jucătorului să se bucure de experiență mai mult timp, fără a fi nevoit să cheltuie sume importante de bani. Aceste lucru este important mai ales în cazul jucătorilor care sunt în căutarea unei modalități de divertisment și nu sunt foarte interesați de potențialele câștiguri.

Tipuri de jackpot-uri la jocurile de slot

  1. Jackpoturi clasice

Cele mai citite articole

Este important de știut faptul că nu toate sloturile beneficiază de un jackpot. Cu toate acestea, o bună parte din jocuri oferă utilizatorilor posibilitatea de a câștiga un astfel de premiu. Fiecare jackpot este plătit în mod egal, indiferent de cât de mulți oameni au jucat sau de cât timp a trecut între lovituri. Cele mai „retro” și simple modele de sloturi vor fi animate de simbolurile tradiționale, cum ar fi „numerele” „cireșele” și „marele 7”.

Un jackpot pe acest tip ar putea plăti 5.000 de monede pentru trei 7 (7-7-7). De obicei, sloturile cu jackpot-uri non-progresive au un design mai tradițional, deoarece sunt adesea preferate de jucători de sloturi mai nostalgici. Pe de altă parte, multe dintre cele mai noi jocuri tematice sunt special concepute pentru a jucătorii începători. Evident, acestea sunt doar reguli generale și fiecare joc poate avea propriul sistem de premii. 

  1. Jackpoturi progresive

Un jackpot progresiv este un jackpot care nu este „fixat” la o anumită sumă sau număr de credite. Jackpoturile își modifică valoarea în funcție de modul în care cazinoul configurează schemele de plată pe măsură ce numărul de utilizatori care joacă același slot simultan crește. Structura specifică a jackpotului variază foarte mult în funcție de cazinoul la care joci și de valoarea mizei. În partea de sus a ierarhiei se găsesc așa numitele „jackpoturi progresive în rețea”. Cele mai cunoscute titluri de acest fel sunt sloturile„Megabucks” care oferă jackpot-uri în zeci de milioane de monede. Atunci când cineva primește jackpot-ul, aparatele sunt resetate la o valoare inițială stabilită și jocul se repornește cu o altă miză.

Cât speri să câștigi?

Primul pas în stabilirea tipului de slot care se potrivește cel mai bine nevoilor tale este să fii conștient de suma pe care ți-o dorești. Dacă vrei să câștigi o anumită sumă de bani în raport cu pariul tău, poți trece cu ușurință prin cataloagele sloturilor obișnuite, pentru a găsi unul care să-ți permită să faci acest lucru. Sloturile obișnuite pot fi adesea mai accesibile din punct de vedere financiar decât sloturile cu jackpot.

Dacă, în schimb, urmărești câștigarea unui premiu care să-ți schimbe viața, atunci este cazul să te orientezi spre sloturile progresive. Reține faptul că sloturile jackpot progresive pot avea un preț mai mult și nu există o gamă completă de jocuri din care să poți alege, spre deosebire de sloturile obișnuite.

Șansa de succes

De asemenea, ar trebui să cântărești șansele de succes. Jackpoturile simple au de obicei aceleași caracteristici de declanșare. De exemplu, poți câștiga jackpotul prin lovirea a 5 simboluri de plată pe o linie de plată. Procentul RTP este, de asemenea, important, deoarece acesta îți spune cât de des este probabil să câștigi.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Ce este IA și cum ne îmbunătățește viața?

Articolul Urmator

Birourile viitorului se aleg chiar acum. Nu pierde ocazia nici tu!

Cele mai populare