gedave

Cum să recuperezi pierderile de la cazino fără să alterezi bugetul

Să începi să recuperezi pierderile de la jocurile de noroc ar putea deveni foarte repede un proces care să te aducă într-un punct din care nu vei mai putea ieși. Iar dacă la început îți doreai să îți câștigi înapoi banii pierduți, ai șanse foarte mari să pierzi și mai mult. Sfaturile tuturor specialiștilor au anulat mereu încercările de recuperare a banilor, dar oare există vreo modalitate prin care un jucător ar putea face acest lucru?

Separă Bugetul

Să nu uită, că obiectivul principal este de a recupera pierderile fără să distrugem strategia de buget pe care o folosim și fără să intervenim între limitele financiare pe care ni le-am propus. Indiferent dacă te joci offline sau online la Betano Casino, una dintre metodele pe care le-ai putea folosi pentru a mai recupera din pierderi este să fragmentezi bugetul. Astfel, poți delimita exact sumele de bani pe care lei vei folosi pentru recuperare fără să folosești din greșeală tot bugetul și să îl pierzi.

O metodă de fragmentare foarte simplă poate fi împărțirea bugetului în două părți egale. Una dintre jumătăți va fi folosită pentru recuperarea pierderilor din ultima sesiune de pariuri, iar cealaltă va fi folosită ca de obicei. Pentru a recupera pierderile, trebuie să te asiguri că aplici și o strategie diferită. Nu vei putea doar să joci ambele jumătăți de buget la fel deoarece ar fi în zadar.

Dacă ai un buget săptămânal de 1000 RON, împarte-l în 2 jumătăți egale. 500 RON și 500 RON. Cu cei 500 RON care au fost aleși pentru a recupera pierderile, încearcă să implementezi anumite sisteme de pariere, precum Martingale. Obiectivul nu este să recuperezi toate pierderile din ultimii ani ci măcar să aduci cei 500 RON, la o sumă de 750. Dacă din 500 RON, ai reușit să ajungi la 750, sfatul nostru este să te mulțumești cu progresul. Profitul de 250 RON va ajunge în bugetul principal. Iar procesul o poate lua de la capăt.

Strategia Dublu sau Nimic

Dublu sau Nimic este un nume destul de sugestiv și explică foarte bine care este deznodământul unei sesiuni de joc în care se aplică această strategie. Dublarea bugetului de la începutul sesiunii este scopul și momentul în care sesiunea se va încheia. Nimicul este tot un sfârșit de partidă, doar că fără niciun ban. Ai două posibilități foarte clare pentru a aplica această strategie.

Cele mai citite articole

Fie începi să plasezi pariuri mici și să ai răbdare până când câștigurile sunt suficient de multe încât suma acestora reprezintă dublarea bugetului tău inițial. A doua modalitate ar fi să pariezi direct întregul buget pe un singur pariu. Astfel vei reduce toată sesiunea de joc la un singur pariu și vei pleca acasă cu dublul banilor cu care ai venit sau vei pleca cu nimic. A doua posibilitate este foarte simplu de executat:

Intri în cazinoul preferat, online sau offline, găsești cea mai apropiată masă unde se joacă un joc de Ruletă care este pe placul tău. Alegi o culoare pe care să pariezi. Roșu sau Negru. Iar pariul tău va fi egal cu toți banii pe care i-ai ales pentru acest pariu. Dacă ai intrat cu 5000 RON, vei pleca cu 10.000 RON sau cu 0. Mai simplu decât atât nici că se putea.

Schimbă jocul

Principalul motiv pentru care ai ajuns să ai pierderi în cazino este jocul pe care l-ai jucat. Dacă nu începeai sesiunea de pariere, nu ar fi dispărut niciun ban din buzunar. Ce trebuie să faci acum pentru a recupera din pierderi este să te orientezi spre alte jocuri care au șanse mai mari de câștig și care din momentul în care ai început rundele, vei avea șanse crescute. Dacă te-ai gândit direct la sloturi, ai făcut deja o greșeală.

Jocurile pe care ar trebui să le joci pentru a recupera din pierderi sunt: Blackjack, Poker, Pariuri sportive, Pariuri la Esports sau Curse de Cai ori Câini.

Jocul de Blackjack este primul în acest top deoarece este unul dintre puținele jocuri care se poate învinge prin anumite strategii ce nu sunt interzise. La acești factori mai adăugăm și faptul că RTP-ul din Blackjack este unul dintre cele mai mari din cazino. În timp ce unii jucători reușesc să învingă jocul prin numărat de cărți, șansele ca jocul de Blackjack să îți reducă din pierderi sunt foarte mari.

Concluzie

Toate aceste lucruri valabile și pentru jocul de Poker. Cu cât vei învăța să joci mai bine, cu atât vei câștiga mai mult. Aceste jocuri au potențialul adevărat de a te îmbogăți. Dar este nevoie de timp pentru a învăța jocul și foarte multe ore petrecute la masa de joc. Tocmai de aceea este recomandat să fragmentezi bugetul. După o sesiune de relaxare la sloturi, încearcă și Blackjack pentru a mai tăia din pierderi. Mult noroc!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum să începi o afacere în România

Articolul Urmator

Cum porți corect pantofii casual: 5 reguli de aur

Cele mai populare