gedave

Fii om pentru un caine

Fundatia ROLDA se ocupa de peste 15 ani cu salvarea cainilor de pe strazi. ROLDA ofera asistenta animalelor abandonate care au nevoie de tratamente, animalelor ranite sau aflate in pericol, precum si adapost, ingrijire si reabilitare pana la adoptie. De asemenea, ROLDA initiaza programe sociale și educative pentru a stopa abandonul si maltratarea animalelor. Alaturi de oameni cu suflet mare, reusim sa ajutam comunitatile care au nevoie de noi, precum si animalele de pe strada care se afla in permanenta in pericol!

Ajuta-ne sa oferim sprijin animalelor care nu au nici o alta speranta

Unii caini sunt norocosi si sunt salvati de pe strada, in timp ce altii sunt si mai norocosi si reusesc sa plece din adapost, alaturi de omul lor. Fii om pentru un caine si ofera-i o noua sansa la viata! Adopta un animal din adapost si bunatatea iti va fi rasplatita inzecit cu dragoste si loialitate.

Un adapost nu-i va putea oferi niciodata unui caine atentia de care are nevoie. Niciun adapost nu ar trebui sa fie casa permanenta pentru un suflet care are atat de multe de oferit. Desi ne ocupam in permanenta de tratarea si reabilitarea cainilor, de plimbarea si toaletarea lor, invatarea comenzilor de baza mai ales mersul in lesa, timpul nu ne permite sa le oferim atentia individuala pe care o merita. Intra pe pagina Fundatiei ROLDA si alege un catel pentru tine, un animal de companie care iti va fi prieten pentru toata viata.

Alte modalitati de a ajuta

Daca timpul si spatiul nu iti permit sa adopti un caine, exista alte modalitati prin care ii poti face viata mai buna. Adoptia la distanta a devenit foarte populara in randul iubitorilor de animale care, desi isi doresc sa adopte, nu isi permit din diferite motive. Astfel, adoptia la distanta permite oricui sa aiba grija de un suflet, sprijinind in acelasi timp si activitatea adaposturilor. De asemenea, in adapost se afla si caini care nu pot fi plasati in programul de adoptie, dar care au mare nevoie de ajutorul oamenilor. Este vorba despre caini seniori care au sanse mici de a fi adoptati, caini care se afla sub tratament sau in recuperare medicala, caini cu probleme de comportament aparute in urma unor abuzuri sau trauma, acestia din urma fiind inclusi in programul de reabilitare. Toti acesti caini au nevoie de sprijinul nostru pentru a duce o viata decenta. Adoptia la distanta ne ajuta sa acoperim costurile pentru hrana, intretinere, tratamente, produse veterinare si consumabile, facturi si transport. Aceste costuri sunt acoperite doar prin donatii. Atunci cand alegi sa sponsorizezi lunar un caine cumparand unul dintre pachetele „simbolice”, ajuti Fundatia ROLDA sa aiba un venit stabil pentru a mentine adaposturile functionale si pentru a putea trata cat mai multi caini.

ROLDA accepta cu bucurie si donatii in produse sau servicii. Poti dona timp facand voluntariat, servicii precum dresaj, toaletare, dar si diverse produse care pot fi extrem de utile adaposturilor. Materialele de constructii sunt necesare pentru repararea custilor deteriorate, produsele canine precum custile de transport, zgarzile, lesele si bolurile de mancare sunt intotdeauna binevenite iar produsele alimentare sunt indispensabile si primim cu bucurie:

Cele mai citite articole

– Carne (fara oase!), preparate din carne, paine

– Hrana uscata caini (adulti, juniori, seniori)

– Hrana umeda (conserva si plic)

– Suplimente, recompense

Produsele trebuie sa fie in termen si sa respecte normele SNCU.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Footshop: alege ce model Nike ți se potrivește

Articolul Urmator

Ce acte nu trebuie sa iti lipseasca daca pleci in vacanta in strainatate

Cele mai populare