gedave

3 lucruri de verificat, înainte de cumpăra o combină frigorifică

Fie că te-ai mutat la casă nouă sau pur și simplu îți dorești să schimbi actualul frigider cu unul nou, achiziția nu trebuie făcută la întâmplare. Documentează-te și ține cont de câteva elemente de bază, înainte de a lua decizia de cumpărare, fiindcă o combină frigorifică poate aduce nenumărate avantaje în casă, dar doar dacă este corect aleasă.

În general, atunci când ne orientăm către cumpărarea unei combine frigorifice, principalul aspect pe care îl luăm în considerare ține de elemente de natură estetică. Ne gândim oare cum să o încorporăm în mobilier, oare ce culoare ar trebui să aibă și alte aspecte de acest tip. Din nefericire, de-abia în plan secund luăm în considerare detalii legate de eficiență și utilitate adaptată nevoilor individuale.

Ceea ce e util și benefic unui vecin, ție poate să-ți dăuneze. Tocmai de aceea, cumpărare combinei frigorifice potrivite trebuie făcută de-abia după ce faci o evaluare de bază a celor mai importante așteptări și necesități pe care tu și cei dragi care locuiți sub același acoperiș le aveți.

Cum alegi combina frigorifică adaptată ție

Prin urmare, iată un ghid scurt, care constă în doar trei pași simpli ce merită analizați atunci când cauți o combină frigorifică și nu dorești doar un dispozitiv de răcire, ci un adevărat aliat în bucătărie, atât atunci când vine vorba de muncă, cât și când dorești să te relaxezi savurând ceva gustos și răcoritor.

1. Alege un consum eficient de energie

Indiferent de așteptările pe care le ai tu sau familia ta de la combina frigorifică pe care o veți cumpăra, trebuie ca aceasta să fie eficientă din punct de vedere energetic.

Dacă alegi ca dispozitivul să facă parte dintr-o clasă energetică superioară, poți economisi sume importante de bani pe lună, la factura de energie. Iată, deci, principalul element la care să fii atent.

Cele mai citite articole

2. Tehnologia NeoFrost s-ar putea să-ți placă

Multe dintre combinele frigorifice de pe piață vin la pachet cu tehnologia de ultimă generație NeoFrost. Practic, alimentele tale nu se usucă, se răcesc în cele mai bune condiții, iar pe pereții frigiderului nu vei vedea niciodată gheață, așa cum se întâmpla  în urmă cu douăzeci de ani. Dacă ești în căutarea unor astfel de avantaje, poți opta pentru o combină frigorifică de la Altex.ro. Ai o gamă extinsă de opțiuni, iar ofertele sunt pentru toate buzunarele. De altfel, și tehnologia NoFrost este deosebit de utilă, doar că în acest caz alimentele tind să se usuce ceva mai repede și necesită o ambalare mai adecvată.

3. O familie numeroasă are nevoie de spațiu

Dimensiunile combinei trebuie alese în funcție de cât de mare sau de mică este familia ta. Desigur că cinci sau șase persoane în casă au nevoie de spațiu mai mult de depozitare decât cel oferit de un simplu frigider, chiar dacă o combină e posibil să nu fie ceea ce ți-ai dorit, mai ales dacă ai bucătăria mică.

Din fericire, datorită tehnologiei inovatoare, combinele de astăzi par foarte elegante și au un aspect atât de modern, încât nu-ți dau senzația că ocupă mult spațiu, deci optează pentru confort, ca să nu fii nevoit să arunci mâncare fiindcă nu ai spațiu pentru a o ține la rece.

În concluzie, alegerea combinei frigorifice ideale se poate realiza foarte ușor, dacă ești deosebit de atent în primul rând la clasa energetică, dacă ții cont de tehnologia de răcire și, în cele din urmă, dacă te orientezi către dimensiuni adecvate familiei.

Sursă foto: freepik.com

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum alegem verigheta în funcție de inelul de logodnă?

Articolul Urmator

Criterii de care să ții cont când alegi ramele pentru ochelarii de vedere

Cele mai populare